Kirjotuttaa. Tahdon kirjoittaa jotain, tahtoisin kovasta pohtia jotain asiaa enemmän, eri näkökulmista, en vain keksi mitä.

*
Olen melko ylpeä itsestäni, kävin suihkussa alta seitsemän minuutin. Yritän vähentää suihkussa lonuamista, mutta se on yksi suurimmistä paheistani ahmimisen ohella, jota myös yritän lopettaa. Kuitenkin, en muuten sitä yrittäisi edes lopettaa, kumpaakaan, mutta haluan tehdä jonkin laista muutosta elämässäni. Kai kaipaan muutosta, alan olla melko kyllästynyt vähän kaikkeen, mitä nykyisen tulee tehtyä.
Koneella istumista täytyisi ehdottomasti vähentää, liikuntaa lisätä. Kyllähän sitä on yritetty, mutta pitäisi yrittää enemmän. Olen vain surkea saamaan muutosta aikaiseksi. Mutta todella täytyisi.

Huomaan, että olen laiminlyönnyt ystävyys-suhteitani, en taida ylläpitää kuin yhtä. Oikeasti, mitä mulle tapahtuu sitten, kun peruskoulu loppuu keväällä? Miten muka pystyn enää pitämään minkäänlaista yhteyttä niihin koulukavereihin? Miten muka silloin onnistuisin, kun en tähänpäiväänkään mennessä ole siinä onnistunut? Tai kaiketi ajattelen niitä kavereita itsestäänselvyytenä, ei ne muutenkaan ole niin tärkeitä, kuin tämä yksi. Kuitekin jään varmasti kaipaamaan heitä, vaikkei me mitään ylimpiä ystävyksiä ollakkaan. Ehkä vielä onnistun pelastamaan nekin kaveri-suhteet. Ainakin haluaisin.

*
Ajatteli ruveta lukemaan taas enemmän. Nytkin on joku kirja lojumassa lattialla, nimeäkään en muista. Joku läpimurto se jokatapauksessa oli joskus sata-kaksisataa vuotta sitten. Se vaikutti silloin mielenkiintoiselta, mutten saa sitä oikein luettua eteenpäin. Itseasiassa, olen jo kerran uusinut lainankin, mutta siltikään en etene lukemisessa. Ehkä sitten, kun Potterin saanut pois päiväjärjestyksestä.

Huomaan ajattelevani liikaa, mutten toteuta miltei mitään ajatuksistani.

Huomatkaa, että kulutan puhki näitä kahta kappaletta, Behind The Sea sekä Do You Know What I'm Seeing? Ei, en kylläkään puhki, mutta kunhan repeatilla kuuntlen, edelleen liian kaunista.