Meillä sitten oli se matikan koe, ihan suht sopivasti se varmaan, vaikka aika vaikeelta tuntu. Huomenna se enkun koe O_____ô Se nyt varmaan ainaki menee aika kamalasti. Mut ainaki luin niihin. Kerran ja melkee koko alueen, eli tavallista paremmin. Mutta mulla oli oikeestaan ihan kivaa, siis tosissaan, äänsin ne silleen hienosti ja muuta. Ja kuuntelin Musea, että lauloin kyllä aina joka välissä. Fuck! Nyt kirjotan sen kokeen täyteen biisien sanoja. Just joo, niin varmaan, en usko itekkää.

Hiuksii taas tuhoisin, kerranki kunnolla, että nyt niissä on otsis, tosin epämääränen, ja ne on oikeesti lyhyet. Tosin tuhosin mun harrastuksen, enää näistä ei viiti nyhtää aina, tyyliin joka viikko, aina vähän vaan pois. Onhan nää siis vilä johonki olkapäille, mut lyhyet kylläki. Oon kohta kalju viel.

Yäh, vettä satanu koko viikon, tosi surkeeta. Kouluun ku menee, nii on ihan märkä vissiin, varsinki kun ei oo sadetakkia. Tai on, mut siinä ei ollu huppuu ni en voinu laittaa. Mut whatever. Kuitenki, pitäis kaverille hommata synttärilahja, jotain ideaahan mulla on, mut joo. Ehkä ens viikolla katon kaupungista jotain, ku tetti siellä koko ens viikon.

Briette