Uusi blogi, vanha halusi ruveta jumittamaan, joten on uuden blogin paikka. Mitään esittelyjä itsestäni en edelleenkään jaksa tehdä, joten selvittäkää ihan itse, että kuka minä olen. Vanha blogini on tuossa ja täst edes kirjoitukset tulee tänne, kun tulee.

Kiva flussa ollu, perjantaina ollu edes koulussa. Ja tästä flussasta saan ehdottomasti syyttää viime torstain liikunta tunnin 800 metriä. Ja tän viikon torstaina kuupperi. Enkä todellakaan saa tulla uudestaan kipeeksi. Mulla on miitti suunnitelmia lauantaille. MCR-miittailemaan Kotkaan ja 15.9. Helsinkiin! Aika hienoo! :)

Kamala, heti kun alko viimenen peruskoulu vuosi, niin ollaan tyrkkimässä meille tajuttomasti projekteja ja muuta tyhmää. Yhteiskuntaopin hylkäsin kättelyssä, en tasan jaksa leikellä viikottain jotain tiettyjä juttuja lehdestä irti. Terveystiedon teen, se on niin naurettavan helppo. Pitää kirjotella siihen vihkoseen ja liimailla kuvia ja sönköttää kaikkea epämäärästä. Sen pitäs olla vähän niinkun päiväkirja, mut en tasan tee sitä silleen. Koska keväällä se palautetaan opettejalle. Ja äikästä semmonen helppo. Joka kurssin lopussa se vihko palautetaan ja opettaja lukee sen. Siihen kirjataan kaikista sen kurssin aikana luetuista kirjoista jonkun näkönen tiivistelmä. Niinkun silleen. Mini-esitelmiä. + enkun aine. Kuolen, se pitäs sitten lukee luokalle ääneen, ei kiitos.

Maanantai on harvinaisen huono päivä. Koulussa ihan kamalaa, päivät tylsiä ja edelleen. Mut huomenna se vast kamalaa on! Koulussa pitäs jaksaa olla 7h, ja ruokana maksa-kastiketta!? Eivät voi olla tosissaan, kamalinta ruokaa, muitten maksa viritelmien joukossa. Hyi!

Nyt menen,
Briette