Niin. En mä mitään järkevää osaa kirjottaa. En tosiaankaan nyt ainakaan. Ja yh, nyt mulla vammaa kunnolla. Kamala jäätäminen menossa, mutten anna sen nyt häiritä.

Järkyttävää, miten mikään musiikki ei jaksa oikeen innostaa. Koko ajan vaihtamassa kappaleita ja ei kuulosta hyvältä. Taidan tarvita jotain uutta. Uusi bändi kuunteluuni, kiitos! Jotain popahtavaa, kevyttä ja joo. No okei, Karma Police kuulostaa ihan hyvältä, kun joo. Ja yhyy, Gerard on jo niin pappa, vaikkei siltä näytäkkään, eikä asiaan edes liity, mutta siis 31! Oh, olen hyvä pomppimaan asioissa. Ja Brendon-boykin jo 12.4. täyttää 21 O_____ô Vastahan se oli 17 kun eka levy ilmesty. Äitini kertoi, että ei kuulosta kyllä yhtään 17-vuotiaalta Feverillä.

Niuahm, ei ehkä, en osaa sanoa ikinä, että mikä kuulostaa tai näyttää jonkin ikäiseltä, se on niin typerää. Ihan vaan esimerkiksi ystäväni, joka vaikutta aihan kaikin puolin vanhemmalta kun mitä on. Mut yyh, ketä kiinnostaa minkä ikäseltä joku näyttää? Miten määritellään mikäkin ikä? Ylestetäänkö kenties? Niin vähän ajattelisin. ite taidan mennä nuoremmasta, jos niin rupeaa aattelemaan. Mutten kyllä kiinnostunut asiasta.

Aloin lukemaan kirjaa tempperametistä. Hmm, en johdantoa pidemmälle tänään aamulla päässyt, kun piti lähtä kouluun sitten. Mutta ihan mielenkiintoselta kuulostaa. En kyllä tiedä, onko mulla aikaa, tai osaanko käyttää aikani oikein, koska kohta pitäs alottaa äidinkielen lopputyö, tutkielma jostain klassikko kirjailijasta, ajattelin tehdä Shakespearesta. Pitäis vaan alottaa joskus ja tehdä yhteiskuntaopin tunnin pitämistä varten valmiiksi materiaalit. Umh, ei jaksa yhtään kiinnostaa joku läänin hallitus vai mikä olikaan. Ei todellakaan. Koulusta muuten, käydään äidinkielessä nyt kirjallisuus historiaa läpi, oikeestaa mielenkiintosta, vaikka aluks vähän epäilinkin. Mutta siis, opettaja luki jotain modernia kirjallisuutta, voin oikeasti sanoa, että se sen esimerkki oli jotain niin surkeaa. Se oli varmaan valinnut jonkun ääripään kirjan, missä ei ihan totta ole mitään ideaa, tai sitten siinä on se, ettei siihen pääse sisälle niin pienestä pätkästä. Mutta, itse pid'n oikeastaan modernista melkoisesti. Tai no jaa, pidän kyllä romantiikasta ja realismistakin, mutta kuitenkin. Vaikka romantiikan valtakausi mun pienessä päässäni alkaa olla ohi.

Mutta, aloitin ihan kamalan hienon elämän muutoksen. Jätän kaiken turhan mässäilyn pois ja rupean liikkumaan enemmän. Ihan oikeesti. Alotin jopa liikunta- ja ruoka-päiväkirjan pidon, jotta voi sitten seurata, miten menee. Oikeestaan se on ihan kiva, eikä mene edes aikaa oikeen. Lisäksi aloin juoda vettä, jota tavallisesti oon juonut ainoastaan lasillisen koulussa ruuan kanssa. En pahemmin pidä siitä, mutta puhdistaa kehoa ja on oikeesti niin tärkeetä juoda sitä. Ja unta pitäs ehdottomasti saada enemmän, mutten osaa mennä ajoissa nukkumaan. En nukahda helposti, ja aikaisin se on vielä vaikeampaa.

Umgh, taidan lähtä pois, hölmö olo, kirjotan vielä kohta jotain über ufoa.